Terpstra Bedrijfsmakelaardij Heerenveen

Sinds 1986 is Terpstra Bedrijfsmakelaardij Heerenveen actief als bedrijfsmakelaardij in Heerenveen en omstreken. Redenen om voor ons als bedrijfsmakelaar te kiezen is onze goede marktpositie, ruime ervaring, deskundigheid en aangetoonde dynamiek bij het tot stand brengen van transacties. Daarbij heeft onze bedrijfsmakelaardij uiteraard een uitgebreid netwerk. Uw belang is ons belang, daar staan we voor. Een no-nonsense mentaliteit is wat u kunt verwachten bij Terpstra Bedrijfsmakelaardij: duidelijk, realistisch en klantgericht. Uw bedrijfsmakelaar.

Bedrijfsmakelaar, registermakelaar én taxateur
De bedrijfsmakelaar van Terpstra Makelaardij is registermakelaar/ -taxateur en ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het register VastgoedCert. Onze specialisaties zijn verkoop en verhuur van bedrijfspanden, aankoop van bedrijfsruimtes en taxaties (TMI) van bedrijfsonroerend goed. Ons makelaardijkantoor is gevestigd in Heerenveen. Vanuit deze centrale plaats bedienen we het werkgebied Friesland.

Bedrijfspand verkopen
Bent u van plan om uw bedrijfsonroerend goed te verkopen? Dan bent u bij Terpstra Bedrijfsmakelaardij Heerenveen aan het juiste adres. Samen met u stellen wij een op maat gemaakte verkoopstrategie op, hierin worden o.a. de verkooptijd van het bedrijfspand, prijsbepaling, mee te verkopende roerende zaken en te melden gebreken meegenomen.
 

  • Bezichtigingen: De bezichtigingen van uw bedrijfsonroerend goed kunt u volledig aan ons overlaten. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers.
  • Onderhandeling: Wanneer er een bod wordt uitgebracht dan onderhandelen wij in samenspraak met u over de prijs en overige zaken.
  • De overdracht: Wanneer uw bedrijfsonroerend goed is verkocht, dan regelen wij de koopovereenkomst, de overdracht bij de notaris en bewaken de financieringstermijn.
  • Nazorg: Mocht u na de verkoop van uw bedrijfsonroerend goed nog met vragen zitten, dan helpen wij u graag.


Bedrijfspand kopen 
Terpstra Bedrijfsmakelaardij Heerenveen begeleidt u graag bij het vinden van een perfect bedrijfspand om uw bedrijfsactiviteiten te ontplooien en alle zaken hier omheen. In het aankoopproces zijn een aantal stappen te volgen: 
 

  • Stap 1: De zoektocht naar de perfectie locatie c.q. bedrijfsonroerend goed
  • Stap 2: Het bezichtigen van het bedrijfsonroerend goed samen met uw persoonlijke contactpersoon van Terpstra Makelaardij
  • Stap 3: Terpstra Bedrijfsmakelaardij Heerenveen beoordeelt alle relevante zaken die invloed hebben op de waarde. 
  • Stap 4: Is dit echt de perfecte locatie c.q. bedrijfsonroerend goed? Dan gaan wij in samenspraak met u onderhandelen.
  • Stap 5: Afhandelen van administratieve zaken.
  • Stap 6: Tijdens deze stap zorgt Terpstra Bedrijfsmakelaardij Heerenveen voor begeleiding en eindinspectie van het bedrijfsonroerend goed vlak voor de notariële eigendomsoverdracht. Voor de gang naar notaris lezen wij met u de notariële leveringsakte en eindafrekening door.


Taxaties bedrijfspand
Terpstra Bedrijfsmakelaardij Heerenveen is erkend Register Makelaar Taxateur (RMT). Wij zijn aangesloten bij de NVM, het TMI (Taxatiemanagementinstituut), en de stichting Vastgoed Cert. De bedrijfspand taxaties van Terpstra Bedrijfsmakelaardij Heerenveen worden door alle geldverstrekkende instanties geaccepteerd.

Contact
Heeft vragen over de aan- of verkoop van bedrijfsonroerend goed? Neem dan telefonisch contact op met Wietse Terpstra via 0513 62 62 15 of 06 53 41 64 05, per e-mail (w.terpstra@terpstramakelaardij.nl) of via ons contactformulier

Bekijk hier ons bedrijfsaanbod